Home
Apartman 1
Apartman 2
Apartman 3
Apartman 4

 

kuca   Apartmani B kategorije u kući Perić su dvosobni, 5-krevetni. Kuhinja s predsobljem, kupaona, zasebna terasa, parking u dvorištu, upotreba grilla uz koji se može u vrtu i objedovati. Van sezone cijene su manje.  
 
 
 
 
Plaža je veliki pješčani poluotok na kojem nema vikendica niti automobila. Mjesto je idealno za starije osobe, za obitelji sa djecom ili za romantične parove. Dovoljno je velika da i za vrijeme najveće ljetne vreve možete naći miran kutak za sebe.    
 
 
 
  More je plitko, s jedne strane poluotoka akumulira se ljekovito crno blato.Kuća je vrlo blizu centralne plaže, jedna od najbližih u vikend naselju Ždrijac (cca 50m). Ždrijac spada pod grad Nin.  
Stari otočni gradić Nin poznat po svojim znamenitostima udaljen je svega desetak minuta šetnje uz more. Nin ima poštu, banku, restorane i trgovine.

Udaljenost od Zadra je 18km (oko 20 min. vožnje).

 

U blizini je i turističko-zabavni centar Zaton u kojem se svako veče, a i preko dana možete zabaviti njihovim programima za djecu, teenagere i za starije.. (Disco Saturnus, bazeni, živa glazba i ples na otvorenom uz more, jahanje, ronjenje, dječje igraonice...).

Linkovi:

www.kornati.hr
www.paklenica.hr
www.npkrka.hr
Apartmani Hrvatska
zaton